PARKANON KAUPUNGIN SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS

PARKANON KAUPUNGIN SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS

11.05.2024 PARKANON URHEILUTALOLLA

Turnauksen järjestelyistä vastaa salibandyseura SBT PaPo. Turnauksen osallistumismaksu on 100 €. Joukkueen tulee maksaa osallistumismaksu turnauksen järjestäjälle samassa yhteydessä, kun joukkue toimittaa pelaajalistansa Kahvioon ennen ensimmäistä peliä.

Turnauksessa noudatetaan voimassa olevia suomen salibandyliiton kilpailusääntöjä

SBT PaPo:n edustusjoukkueen pelaajat toimivat otteluissa tuomareina. Ottelut tuomitsee yksi tuomari. Tuomarimaksu sisältyy osallistumismaksuun.

Turnauksen toimitsija tehtävistä vastaavat SBT PaPo:n edustusjoukkueen pelaajat

Jokaisen joukkueen tulee toimittaa pelaajaluettelonsa max pelaajien määrä 1+13 (näitä ei vaihdeta päivän aikana) turnauksen järjestäjälle 15 minuuttia ennen ensimmäisen ottelun alku. Pelaaja luetteloon ei saa lisätä pelaajia päivän aikana. Pelaajien on oltava vähintään 15 vuotiaita. Vuonna 1999 ja sen jälkeen syntyneet käyttävät suojalaseja!

Salibandyliiton alaisissa sarjoissa pelaavien kenttäpelaajien määrää on rajoitettu siten, että joukkueesta kentällä saa olla kerrallaan korkeintaan kaksi suomen salibandyliiton alaisissa sarjoissa kaudella 2023-2024 pelannutta mies/junioripelaajaa ja joukkueeseen saa nimetä 3 sarjapelaajaa, pois lukien naiset. Joukkueen maalivahti saa olla sarjapelaaja, eikä hän rajoita kentällä olevien sarjapelaajien määrää.

Turnaukseen otetaan kahdeksan ensin ilmoittautunutta joukkuetta.

Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut pelaajia, joten jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutuksestaan.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden aikataulujen ja sääntöjen muutoksiin.

Ilmoittautumiset Marko Hulkkonen 040-5157897 viimeistään 5.5.2024 mennessä